Verdachte onwel bij aanhouding na mishandelingen in Weert

Print
Verdachte onwel bij aanhouding na mishandelingen in Weert

Een man werd in Weert onwel tijdens zijn aanhouding en moest worden gereanimeerd. Afbeelding: Weert de Gekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Een man die in Weert drie personen mishandelde is kort na zijn aanhouding door de politie onwel geworden en moest worden gereanimeerd. De oorzaak van zijn onwelwording is nog onduidelijk.

De politie was naar de Julianalaan in Weert gekomen vanwege een melding over een mishandeling. Ter plekke troffen ze een man aan die zwaar onder de invloed van verdovende middelen leek te staan. Voorafgaand aan de komst van de politie had deze persoon een man geslagen die daarbij een forse hoofdwond opliep en had hij een vrouw verwond aan haar arm. Ze zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht. Een derde persoon liep lichte verwondingen op.

De aanleiding voor de mishandeling is niet duidelijk. Bij zijn aanhouding stelde de verdachte zich dreigend op en zag de politie zich genoodzaakt pepperspray te gebruiken. Kort daarna werd de man onwel en moest hij worden gereanimeerd. Vervolgens is hij naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen