Scootmobielentocht door Echt-Susteren en omgeving Montfort

Print
Scootmobielentocht door Echt-Susteren en omgeving Montfort

Afbeelding: Fotopersbureau Image

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Montfort -

De Stichting Gemeenschapsbelangen St. Joost houdt op vrijdag 16 juli een scootmobielentocht door Echt-Susteren en de omgeving van Montfort.

Het is de eerste keer dat de tocht wordt gehouden. Er wordt gestart om 13.30 uur in het Patronaat aan de Caulitenstraat 6 in St. Joost, dit is gelegen naast de kerk. Na een welkomswoord met koffie, thee en wat lekkers wordt er gestart met de tocht van circa zeventien kilometer.

Lees ook: Bellina vecht een jaar om juiste zorg voor zieke dochter Neomi (7): ‘Ik ben radeloos en emotioneel helemaal op’

Om uiterlijk 16.30 uur is het afgelopen. Iedereen die zelfstandig een scootmobiel kan rijden kan meedoen. Een volle accu en een geel hesje zijn verplicht. Deelname aan de tocht is gratis.

Aanmelden kan per mail of via de telefoonnummers 06-34034515 of 0475-485487.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen