Ponykamp voor kinderen die thuis niet breed hebben

Print
Ponykamp voor kinderen die thuis niet breed hebben

Afbeelding: Ing Image

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch -

Stichting Ponykamp 4 Kids houdt in de zomervakantie een ponykamp voor basisschoolkinderen uit de gemeente Echt-Susteren, Maasgouw of Roerdalen waarvan de ouders het niet breed hebben, maximaal 120 procent van de bijstandsnorm.

Het ponykamp wordt gehouden in de week van maandag 30 augustus in manege Op de Berg aan de Leenderdwarsstraat 3 in Pey. Er staat ook een uitje naar Toverland op het programma. Het ponykamp wordt zaterdag 4 september afgesloten met een barbecue voor alle kinderen en hun ouders en de vrijwilligers.

Bij voldoende belangstelling wordt ook een ponykamp gehouden in de week van maandag 23 augustus. Elke groep bestaat uit maximaal twintig kinderen.

Op zondag 22 augustus om 11.00 uur is er in de manege voor alle ouders en deelnemers een informatiebijeenkomst.

Aanmelden kan door een aanmeldingsformulier aan te vragen bij de secretaris van de Stichting Ponykamp 4 Kids: Imke van Yperen aan de Isabellastraat in Pey of per mail op telefoonnummer: 06-30721633.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen