Kaartverkoop oefenwedstrijden VVV tegen Straelen en Panathinaikos van start

Kaartverkoop oefenwedstrijden VVV tegen Straelen en Panathinaikos van start

VVV-coach Jos Luhukay. Afbeelding: Pro Shots-Marcel van Dorst

Venlo / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Baexem / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld -

De kaartverkoop van de wedstrijd SV Straelen-VVV is gestart. Het duel vindt donderdag 15 juli plaats in Straelen. De aftrap is om 19.00 uur.

De Koelclub opent daarnaast op dinsdag 13 juli de kaartverkoop voor de wedstrijd tegen het Griekse Panathinaikos. Dit treffen staat gepland voor zaterdag 31 juli om 16.00 uur in het eigen stadion. Het duel wordt gespeeld in het kader van de Herman Teeuwen Memorial en is tevens de laatste wedstrijd van de voorbereiding voor de ploeg van coach Jos Luhukay.

Lees ook: Weer magere zege VVV op amateurs; Venlonaren gaan alsnog waardig afscheid nemen van Ralf Seuntjens

VVV begint de competitie op zondag 8 augustus met een thuiswedstrijd tegen NAC. Mensen die een kaart willen kopen voor de hier bovengenoemde oefenduels kunnen terecht op de website van de eerstedivisionist.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen