Gemeente Beesel organiseert Wooncafé: eerste stap naar woonagenda Reuver en Offenbeek

Gemeente Beesel organiseert Wooncafé: eerste stap naar woonagenda Reuver en Offenbeek

Afbeelding: Gemeente Beesel

Reuver / Beesel -

De gemeente Beesel organiseert op woensdag 21 juli van 18.00 uur tot 21.45 uur het Wooncafé. Voor Reuver en Offenbeek wordt een woonagenda ontwikkeld, een lokale uitvoering van het woonbeleid voor de kernen. De bijeenkomst is een van de eerste stappen in het proces naar deze woonagenda toe.

Van 18.00 uur tot 19.15 uur is er een woningmarkt waarbij er met makelaars en woningcorporaties in gesprek kan worden gegaan over het huidige woningaanbod. Ook kunnen er vragen worden gesteld over de aangepaste starterslening en duurzaamheidsmaatregelen vanuit de gemeente.

Na de woningmarkt opent wethouder Debbie Heesakkers het gesprek met de aanwezige inwoners. Dit met een korte terugblik en vooruitblik. Waar liggen kansen om te versnellen, vergroten en verbeteren? Daarna volgt een gesprek waar de inwoner hun wensen en behoeftes met betrekking tot wonen in Reuver en Offenbeek kunnen delen.

Mensen die fysiek of online willen deelnemen kunnen zich vóór 19 juli aanmelden via deze link. Om de anderhalve meter te kunnen waarborgen is er fysiek plek voor vijftig inwoners.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen