Vivianne Heijnen voor de derde keer op rij lijsttrekker CDA-Maastricht

Print
Vivianne Heijnen voor de derde keer op rij lijsttrekker CDA-Maastricht

Vivianne Heijnen. Afbeelding: De Limburger

Maastricht / Itteren -

Voor de derde keer op rij hebben de Maastrichtse CDA-leden wethouder Vivianne Heijnen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

De locoburgemeester en wethouder economie, regionalisering, wonen en sociale innovatie is blij met de steun van haar partij. „Het CDA heeft een bijdrage geleverd aan een sociaal, ondernemend en saamhorig Maastricht. Dat werd vertaald in verschillende succesvolle projecten zoals de ondersteuning van ondernemers in coronatijd en het verstevigen van de regionale kenniseconomie.”

Nu wil het CDA vooral vooruitkijken en „aon de geng” blijven voor Maastricht, we moeten „met elkaar en voor elkaar, samen het Maastricht van morgen verder invullen”, zoals ze het verwoordde.

Voorzitter Ger Stallenberg van de Maastrichtse CDA afdeling is blij dat Heijnen wederom bereid is gevonden het lijsttrekkerschap op zich te nemen. „Met Vivianne hebben we een ervaren politica als boegbeeld, die als wethouder het vertrouwen van veel Maastrichtenaren heeft weten te winnen”, aldus de voorzitter.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen