VVV’ers ontdaan na ernstige blessure Niek Munsters

Print
VVV’ers ontdaan na ernstige blessure Niek Munsters

De Duitse aanwinst Brian Koglin namens VVV aan de bal tegen SV Straelen. Afbeelding: Daniel Jungblut

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Bezorgde gezichten bij VVV donderdagavond na afloop van de oefenwedstrijd tegen SV Straelen. Niet vanwege het teleurstellende gelijkspel (2-2), maar door de zware enkelblessure van Niek Munsters.

De wedstrijd werd na 89 minuten beëindigd toen Munsters al minutenlang geblesseerd op het veld lag na een botsing met een tegenstander. Munsters werd per brancard naar de kleedkamer gedragen. „De spelers zijn in shock. Het ziet er slecht uit voor Niek. Het is zijn enkel. Hij moet naar het ziekenhuis”, zei coach Jos Luhukay.

De zorgen om Munsters namen de gedachten over het matige optreden tegen de amateurs van SV Straelen (2-2) compleet weg. Luhukay zal op een later moment ongetwijfeld weer beseffen dat er nog veel werk aan de winkel is. Dat heeft er vooral mee te maken dat de selectie verre van compleet is. Bovendien is Luhukay Tristan Dekker voorlopig ook kwijt. De rechtsback die onlangs een nieuwe verbintenis tekende heeft twee scheurtjes in zijn rechterenkel opgelopen in het eerdere oefenduel tegen UNA. Dekker ondergaat vrijdag een MRI-scan om te kijken hoe groot de schade is. „Dan weten de doktoren ook hoe lang ik buitenspel zal staan”, zei de vleugelverdediger.

De nieuwe doelman Lukas Zima deed gisteren een helft mee en proefspeler Yannick Leliendal gaat bij een goede uitslag van de medische keuring een contract tekenen in Venlo. De pas 17-jarige Wassim Essanoussi liet tegen Straelen een goede indruk achter en was verantwoordelijk voor beide Venlose doelpunten.

SV Straelen - VVV 2-2

Opstelling VVV: Zima (46. Van Crooij); Hupperts (63. Pachonik), Da Graca (63. Van Dijck), Koglin (63. Hendriks), Leliendal (63. Gelmi); De Boer (63. Nabbe), Janssen (63. Joep Munsters), Essanoussi (63. Smans); Roemer (63. Verheijen), Braken (63. Niek Munsters) en Bastiaans.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee