Deze Limburgse wegen zijn vanwege wateroverlast afgesloten

 © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/Twitter

Ook vrijdag is een aantal Limburgse (snel)wegen afgesloten voor verkeer, na de regenval van de afgelopen dagen.

Redactie

Het gaat om de A76 in de richting van Geleen bij Simpelveld. Het verkeer wordt daar via de af- en toerit gestuurd.

Lees ook: Dit gebeurde terwijl je sliep: Maastricht wil niet te vroeg juichen, Roermond en omgeving wacht in spanning af

A79

De A79 is in de richting van Maastricht tussen Heerlen en Hulsberg afgesloten. Tot aan Voerendaal komt het door wateroverlast, vanaf Voerendaal waren er geplande werkzaamheden. De andere kant op is de weg dicht tussen Hulsberg en Heerlen.

A2

Op de A2 is de afrit Meerssen in de richting van Maastricht afgesloten. Ook de provinciale weg N296 richting België is bij Maaseik nog onbegaanbaar door water op de weg.

Rijkswaterstaat heeft de situatie op de wegen de hele nacht gemonitord en besluit in de loop van vrijdagochtend wanneer de wegen weer open kunnen worden gesteld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal