Wout Poels laat bolletjestrui signeren door Pogacar

Wout Poels met Tadej Pogacar. © ANP/HH

Hoewel er werd gesuggereerd dat er misschien gewoon gekoerst zou worden op weg naar Parijs, zijn de renners zondag zeer rustig begonnen aan de laatste etappe richting de Franse hoofdstad. Traditioneel was er ook weer tijd voor de nodige fotomomenten.

Redactie

Allereerst ging Tadej Pogacar voorop. Samen met zijn ploeg UAE Team Emirates liet hij zich uitgebreid fotograferen. Opvallend is dat zijn ploeggenoten in speciale shirts rijden voor deze etappe.

Ook was er een onderonsje tussen Wout Poels en de Sloveen die voor de tweede keer op een rij de Tour de France wint. Poels liet zijn bolletjestrui signeren door Pogacar. Pogacar is eigenlijk de rechtmatige eigenaar van de bolletjestrui, maar omdat hij al in het geel rijdt, draagt Poels deze als de nummer twee in dat klassement.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal