Schrijfster Tamara Haagmans naar boekhandel Krings in Sittard

Print
Schrijfster Tamara Haagmans naar boekhandel Krings in Sittard

Tamara Haagmans. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Schrijfster Tamara Haagmans bezoekt zaterdag 24 juli tussen 14.00 en 15.30 uur boekhandel Krings. Ze zal vertellen over haar nieuwste boek Met een beetje geluk.

Het boek vertelt over een vervallen pretpark, zeven schattige wallaby’s, een mysterieuze knappe man en ‘een beetje geluk’. Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het park in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten het een tweede kans te geven. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden.

Haagmans zal vragen van bezoekers beantwoorden en tevens boeken signeren. Boekhandel Krings is gelegen aan de Brandstraat 23 in Sittard.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen