Springkussenfestijn aftrap van veel activiteiten tijdens de zomervakantie in Beek

Foto ter illustratie. © Limburger

Beek -

De komende zomervakantie heeft Njoy samen met de Beekse verenigingen en andere samenwerkingspartners een hele rits activiteiten voor jong en oud op de agenda staan.

Paul Dolhain

De zomervakantie wordt zaterdag 24 juli afgetrapt met het Beeks Springkussenfestijn. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar zijn dan welkom op het grasveld van VV Caesar. Tussen 9.00 en 10.00 uur kunnen de kinderen van 5 en 6 jaar springen, tussen 10.15 en 11.15 uur de jeugd van 7, 8 en 9 jaar en de leeftijd 10 tot en met 12 jaar tussen 11.30 en 12.30 uur. Aanmelden is verplicht via www.njoybeek.nl.

Maar er zijn meer activiteiten. Zo kunnen jongeren tussen de 7 en 17 jaar ook inschrijven voor de Midnight Poolparty op 4 augustus bij De Haamen. Verder zijn er op verschillende dagen bootcamps voor meiden tussen de 13 en 16 jaar gepland, heeft het IVN een kabouterwandeling uitgezet en is 1 september een knutselmiddag.

Verder staan er ook bezoeken aan de brandweer en politie gepland, kunnen kinderen leren broodjes bakken bij bakkerij Van den Bongard in Spaubeek of een kijkje achter de schermen nemen bij Plus van Wijnenberg of naar het Eyewithness museum.

Meer informatie: www.njoybeek.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal