Felicitaties van de burgemeester voor Jo en Liesje Dols - Van den Beuken

Print
Felicitaties van de burgemeester voor Jo en Liesje Dols - Van den Beuken

Afbeelding: Peter Trompetter

Kerkrade / Eygelshoven -

Burgemeester Petra Dassen-Housen heeft Jo en Lies Dols-Van den Beuken uit Kerkrade persoonlijk gefeliciteerd met hun diamanten huwelijk.

Jo (88) zag zijn Liesje voor het eerst op carnavalsmaandag 1955 bij dancing Apollo in Kerkrade -West. De toen 19-jarige Liesje was in gezelschap van haar vader. Jo vroeg toestemming om met zijn dochter te mogen dansen en die kreeg hij. Het was de eerste voorzichtige stap in hun relatie.

Na vijf jaar verkering besloten de twee elkaar het jawoord te geven. In 1962 werd zoon Frank geboren en daarmee was het gezin compleet. Joe en Liesje zijn de trotse grootouders van twee kleinkinderen.

Jo was 22 jaar magazijnmeester bij Auto Kerres werkte tot zijn pensioen bij Renault Dealer Aken en bij Geeverts automaterialen. Behalve voetballen, heeft hij altijd graag gefietst. Liesje verdiende de kost bij schoenmode Durlinger in Kerkrade, V&D in Heerlen en tenslotte zes jaar bij brood- en banketbakkerij HEKO. In haar vrije tijd maakte ze driedimensionale kaarten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen