Radiostations betonen Peter R. de Vries eer met lievelingslied

 © ANP

Nederlandse radiozenders draaien donderdagochtend om 11.00 uur tegelijkertijd het nummer A Whiter Shade of Pale van Procol Harum als eerbetoon aan Peter R. de Vries.

Redactie

Onder meer NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, 100% NL, Sky Radio, Radio 538, Radio Veronica, Radio 10 en Qmusic zetten de lievelingsplaat van de afgelopen donderdag overleden misdaadverslaggever aan, melden de zenders woensdagochtend. Ook NPO Radio 4, NPO Radio 5 en SLAM! draaien het nummer.

Lees ook: Theater bereidt zich voor op afscheid Peter R. de Vries: ’Het gaat druk worden in Carré’

Donderdagochtend rond hetzelfde tijdstip begint in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam de uitvaart van De Vries. In besloten kring wordt dan afscheid genomen van de misdaadverslaggever die overleed aan de gevolgen van een schietpartij.

Het publiek kan woensdag vanaf 11.00 uur een laatste groet brengen aan De Vries in Carré. Het theater is tot 20.00 uur geopend.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal