Plan woningbouw Oppe Stein Offenbeek ligt ter inzage

Plan woningbouw Oppe Stein Offenbeek ligt ter inzage

Ontwerp Oppe Stein. Afbeelding: Gemeente Beesel

Reuver / Beesel -

Het ontwerpbestemmingsplan Oppe Stein in Offenbeek ligt ter inzage van donderdag 22 juli tot en met woensdag 1 september. Er komen maximaal 33 huurwoningen op de locatie naast het spoor in de nieuwbouwwijk Oppe Brik in Offenbeek. De woningen worden als nul-op-de-meter uitgevoerd.

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan én het ontwerpbesluit hogere waarden met het bijbehorende akoestisch onderzoek inzien bij de klantenbalie van gemeente Beesel. Het is ook mogelijk om het ontwerpbestemmingsplan te bekijken via www.beesel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.BPOppeStein-ON01.

Tijdens deze inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel (postbus 4750, 5953 ZK Reuver). Voor een mondelinge zienswijze kan er telefonisch contact worden opgenomen met Marc Hölzmann (Algemene Zaken) via 077 - 4749292.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen