Priklocaties in Venray en Weert sluiten, testlocatie Nederweert heropent

Print
Priklocaties in Venray en Weert sluiten, testlocatie Nederweert heropent

Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl -

De priklocaties in Venray en Weert voor de coronavaccinaties gaan volgende maand sluiten. Bewoners die nog een prik moeten krijgen, zijn dan aangewezen op Roermond en/of Venlo.

De locatie aan De Voorde 40 in Venray is vanaf 9 augustus niet meer in gebruik voor het zetten van coronavaccins; de Poort van Limburg in Weert gaat 16 augustus als priklocatie dicht. „Tegen die tijd zijn de meeste mensen gevaccineerd en voor de mensen die nog een prik moeten krijgen, is de reisafstand behapbaar met hooguit 20 minuten”, laat een woordvoerder van de GGD weten.

Lees ook: Vaccinatielocatie Venray gaat maandag open; Roermond volgt wanneer er meer vaccins zijn

Voor de afname van de coronatests gaat vrijdag de testlocatie aan De Bengele in Nederweert weer open. Van 9.00 tot 13.00 uur kunnen mensen hier terecht. Reden voor de heropening zijn de oplopende besmettingscijfers en de behoefte van bewoners van Weert en Nederweert aan een testlocatie in de buurt. Hiervoor moesten mensen sinds 1 juli naar Roermond uitwijken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen