Brugklassers maken na maanden van beperkingen voor het eerst kennis met Sophianum

Print
Brugklassers maken na maanden van beperkingen voor het eerst kennis met Sophianum

Afbeelding: Facebook Sophianum

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Trintelen / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset -

De nieuwe lichting brugklassers van het Sophianum in Gulpen heeft woensdag 21 juli voor het eerst fysiek kennisgemaakt met de school en elkaar.

Als gevolg van de coronamaatregelen vonden open dagen afgelopen schooljaar digitaal plaats, waardoor aankomend leerlingen niet de kans kregen sfeer te proeven in de school zelf.

Lees ook: Sophianum in Gulpen volledig op de shop: verouderd gebouw wordt weer ‘gezond en fris’ gemaakt

De kennismaking was dan ook geen overbodige luxe. „De leerlingen die naar mavo, havo of vwo komen, kregen de kans om eens door het gebouw te lopen en nader - in het écht - kennis te maken met hun nieuwe klasgenoten, een kijkje te nemen in het Science Center, het Technasium en de multifunctionele ruimte; een ‘feel’ krijgen met het gebouw”, aldus de woordvoerder.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen