Leudal en Maasgouw krijgen glasvezel, graafwerkzaamheden aan het einde van augustus en september

Leudal en Maasgouw krijgen glasvezel, graafwerkzaamheden aan het einde van augustus en september
Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne / Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel -

In de gemeenten Leudal en Maasgouw wordt er gestart met de aanleg van glasvezel. Een deel van de inwoners heeft een abonnement afgesloten en gaat gebruik maken van de glasvezeldiensten. De rest kan zich nog steeds aanmelden.

De aannemer is vorige week gestart met de woningschouw en gaat een bezoek brengen aan de bewoners om te kijken waar de aansluiting in huis moet gaan komen. De woningschouw in de gemeenten Leudal en Maasgouw neemt een paar maanden in beslag. Het kan even duren voor de aannemer daadwerkelijk op de stoep staat.

De grafwerkzaamheden starten eind augustus in de gemeente Leudal. In de gemeente Maasgouw zal dat eind september zijn. Bewoners ontvangen tijdig een ‘graafbrief’ met meer informatie.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Leudal.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen