Isabella uit Italië zoekt een warm thuis in Kerkrade

Print
Isabella uit Italië zoekt een warm thuis in Kerkrade

Afbeelding: Travel Active

Kerkrade / Eygelshoven -

De Italiaanse Isabella (16) is op zoek naar een gastgezin in Kerkrade dat haar een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2022.

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsscholieren van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Isabella wil haar Nederlandse jaar doorbrengen in Kerkrade.

De Italiaanse doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active. Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse scholieren de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan.

Een culturele uitwisseling is niet alleen een avontuur voor de buitenlandse scholier. Ook het gastgezin leert over de cultuur en inzichten die een buitenlandse scholier meebrengt. Zeker in tijden waarin minder kan worden gereisd, biedt een cultureel uitwisselingsprogramma een unieke kans om toch andere culturen, tradities en talen te ontdekken.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met het High School Holland team via highschoolholland@travelactive.org, of bel met tel. 085-2224810. Klik hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen