Sittard-Geleen moedigt olympiërs aan op Arrivabussen

Print
Sittard-Geleen moedigt olympiërs aan op Arrivabussen
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Drie sporters uit Sittard-Geleen worden tijdens de Olympische Spelen de komende weken aangemoedigd met speciale opdrukken op drie Arrivabussen. Het gaat om handbalster Inger Smits, rolstoeltennisser Sam Schröder en mountainbiker Milan Vader.

De gemeente en Arriva hebben hiervoor gekozen omdat de sporters niet op normale manier zijn uitgezwaaid en ook vanwege de lege stadions in Japan niet kunnen worden aangemoedigd. Arriva houdt een dezelfde campagne met lokale sporters in andere gemeenten.

Milan Vader woont en traint op het Watersley Sports & Talentpark in Sittard, Inger Smits is geboren en opgegroeid in Geleen en Sam Schröder is opgegroeid in Geleen. De gemeente Sittard-Geleen hoopt dat het trio met de Arrivacampagne een voorbeeld voor de lokale jongeren zal zijn.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu