Fietsen naar Roermond levert gratis een tweede kop koffie op

Print
Fietsen naar Roermond levert gratis een tweede kop koffie op

Wethouder Rens Evers, links, bij de start van #posifiets in Roermond. Afbeelding: Roermond Bereikbaar

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Wie met fiets of e-bike naar Roermond komt, kan deze zomer rekenen op extra fietsenstallingen, bewaakte stallingen en leuke fietstraktaties.

Zaterdag trapte wethouder Rens Evers de campagne ‘#posifiets blij dat je fietst’ af. Het moet meer mensen bewegen met een tweewieler naar de stad te komen. Evers, tevens voorzitter van Roermond Bereikbaar, overhandigde bezoekers die zaterdag op de fiets naar de stad kwamen een ‘Rondje Roermond’-bon. Met deze bon bieden de deelnemende horeca een tweede kopje koffie of thee gratis aan. „Fietsen is gezond, leuk en goed voor de bereikbaarheid van Roermond,” aldus wethouder Rens Evers.

Samenwerking

Roermond Bereikbaar stimuleert reizigers om voor andere alternatieven te kiezen dan de auto, zoals de fiets of het OV. Met als doel een bereikbare, sociale, gastvrije en ondernemende stad en regio. Roermond Bereikbaar is een samenwerking van de gemeente Roermond, provincie Limburg en Rijkswaterstaat.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee