Kaartverkoop voor Musica Sacra is gestart

Musica Sacra Maastricht, vorig jaar. Vox Luminis zingt in de crypte van de Sint Servaasbasiliek.  © Rob Oostwegel

Maastricht -

De kaartverkoop voor Kunstenfestival Musica Sacra in Maastricht -en met voor het eerst een prelude in Sittard-Geleen- is gestart. Het festival vindt plaats van woensdag 22 tot en met zondag 26 september.

Redactie

In 1983 begonnen als Europees Festival van Religieuze Muziek is Musica Sacra in de loop der jaren uitgegroeid tot een festival dat bestaat uit muziek, dans, theater, film, lezingen en exposities. Het thema is dit jaar ‘Moeder Aarde’. Om de „onlosmakelijke band met de stad te benadrukken, programmeert Musica Sacra zijn activiteiten in de vele prachtige historische gebouwen van de binnenstad van Maastricht”.

Met het oog op een bredere verspreiding en beleving van het festival in Limburg hebben Schouwburg De Domijnen en Kunstenfestival Musica Sacra de handen ineengeslagen. Het programma start derhalve op woensdag 22 september in Sittard met onder andere muziek, dans en film.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal