Vijftiende editie rolstoeltocht door Heythuysen in augustus

Print
Vijftiende editie rolstoeltocht door Heythuysen in augustus

Afbeelding: Atletiek Heythuysen

Heythuysen -

Atletiek Leudal houdt op woensdag 18 augustus, met als uitwijkdatum bij slecht weer woensdag 25 augustus, een rolstoeltocht door Heythuysen.

Deze vijftiende editie start om 18.00 uur vanaf het plein bij Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen. Van daaruit gaat de wandeling richting de brandweerkazerne, waar pauze wordt gehouden. Tijdens de tussenstop wordt aan alle deelnemers een hapje en drankje aangeboden. Zowel op de pauzeplek als onderweg kan er genoten worden van muziek. De tocht eindigt op het plein bij Penders Voetzorg. Daar vindt een korte afsluiting plaats.

Wie deel wil nemen aan de rolstoeltocht kan zich telefonisch aanmelden bij Els Lemmen via 0475-493765. Bewoners van een zorgcentrum kunnen zich daar opgeven. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per deelnemer. Vrijwilligers wandelen gratis mee. Met een rollator meewandelen is niet mogelijk. De organisatie zal de dan geldende coronaregels opvolgen en verwacht dat ook de deelnemers zich hier aan houden.

Kijk voor meer informatie op www.atletiekleudal.nl/evenementen

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen