Boek vol inspirerende inkijkjes, voorbeeldlessen en illustraties overhandigd op Synergieschool

Print
Boek vol inspirerende inkijkjes, voorbeeldlessen en illustraties overhandigd op Synergieschool

V.l.n.r.: Els van Hemert, Mieke Linssen, Giwisaan Sritharan, Samet Çetiner, Marion Beerens, Julia Derix. Zittend van links naar rechts: Robin Mennes, Fleur Geraedts, Jet Dekkers. Afbeelding: Marilyn Bruijnaers

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

In aanwezigheid van een viertal leerlingen vond vlak voor de zomervakantie op de Synergieschool in Roermond de overhandiging van het boek ‘Beeldende Synergie’ plaats.

Marion Beerens van DOEN! (cultuureducatie met kwaliteit in Midden-Limburg) en Mieke Linssen en Els van Hemert van Jan & Ko - creatief in onderwijs overhandigden het boek aan directeur Jet Dekkers en cultuurcoördinator Julia Derix van de Roermondse basisschool.

Het boek is een weergave van een drie jaar durende samenwerking van de Synergieschool met Jan & Ko, mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van DOEN! Het naslagwerk geeft een beeld waartoe deze co-creatie bij de Synergieschool heeft geleid. „Inspirerende inkijkjes, voorbeeldlessen en illustraties zorgen er hopelijk voor dat andere scholen geïnspireerd raken en zelf met hun leerlingen aan de slag gaan”, aldus de initiatiefnemers.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen