Echt-Susteren waarschuwt voor telefoonfraude

Print
Echt-Susteren waarschuwt voor telefoonfraude

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De gemeente Echt-Susteren waarschuwt voor telefonische oplichting waarbij een vermelding in de gemeentegids wordt aangeboden. De gemeente heeft hier geen bemoeienis mee.

Verschillende ondernemers in Echt-Susteren zijn gebeld via het telefoonnummer 085-0870254 voor het zogenaamd verlengen van een jaarabonnement op de informatiegids of gemeentegids Echt-Susteren. De verlenging wordt aangeboden voor 295 euro. De gemeente raadt aan bij twijfel altijd te vragen wat de naam is van het bedrijf dat belt of wanneer er voor het laatst betaald zou zijn. Indien het antwoord uitblijft, gaat het waarschijnlijk om fraude. Dit kan gemeld worden via de fraude helpdesk.

De gemeente Echt-Susteren is niet betrokken bij de totstandkoming van een informatie- of gemeentegids Echt-Susteren. Wel komt er in september een zorgkrant uit door ETT Media waarvoor de gemeente redactionele inhoud aanlevert.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen