Excursie in Nationaal Park De Maasduinen

Excursie in Nationaal Park De Maasduinen

De organisatie verzoekt de deelnemers stevige schoenen aan te trekken voor de wandeling in de Maasduinen. Afbeelding: ING Image

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

In Nationaal Park De Maasduinen vindt op zondag 1 augustus vanaf 10.00 uur een excursie plaats. De wandeling start vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom aan de Kapelstraat 71 in Afferden.

De excursie is gratis en duurt ongeveer twee uur. In verband met coronamaatregelen is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, verplicht aanmelden voor deze excursie via www.limburgs-landschap.nl/kalender. Deelnemers worden verzocht stevige schoenen aan te trekken.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen