Gemeente Meerssen vraagt gedupeerde inwoners door wateroverlast te helpen met tweedehands spullen

Gemeente Meerssen vraagt gedupeerde inwoners door wateroverlast te helpen met tweedehands spullen

Afbeelding: ING Image

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

De gemeente Meerssen vraagt onder meer aan inwoners om tweedehands in goede staat verkerende kleding, speelgoed en babyspullen beschikbaar te stellen voor getroffenen van de watersnood.

De spullen kunnen schoon afgegeven worden bij Stichting de Ruggesteun in Meerssen (Kuileneindestraat 5E) op woensdag 28 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Mensen die getroffen zijn kunnen een afspraak maken voor een bezoek aan Stichting de Ruggesteun via telefoonnummer 043-3649494. Er wordt hen gevraagd het woonadres te melden en voor het bezoek het hun legitimatiebewijs mee te nemen.

Mensen die tweedehands meubels, servies en andere spullen dat in goede staat verkeert beschikbaar willen stellen, kunnen dit naar de kringloopwinkel in Maastricht (Watermolen 52) brengen. Hier kunnen slachtoffers van de wateroverlast de spullen ook ophalen. Er wordt gevraagd eerst te bellen met 043-3620858.

Mensen die wateroverlast hebben gehad, krijgen bij de kringloopwinkel vijftig procent korting op de spullen bij het tonen van een geldig legitimatiebewijs.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen