Diverse afsluitingen en omleidingen in regio vanwege Ironman Maastricht

Print
Diverse afsluitingen en omleidingen in regio vanwege Ironman Maastricht

Afbeelding: Harry Heuts

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Valkenburg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik -

Zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus vormt Zuid-Limburg het decor van Ironman Maastricht.

Het parcours van deze triatlon doorkruist het grondgebied van de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Beek en Stein. Inwoners en bezoekers van de regio dienen rekening te houden met wegafsluitingen en omleidingen.

Het parcours van de wedstrijd zelf is op zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur en zondag van 08.00 tot 18.30 afgesloten. Op zaterdag geldt die afsluiting alleen voor Maastricht en Eijsden-Margraten, op zondag voor alle eerdergenoemde gemeenten.

Lees ook: Ironman Maastricht houdt Maas scherp in de gaten; plan B zonder zwemonderdeel achter de hand

Het evenement is overigens volledig uitverkocht, dus het heeft geen nut om op de bonnefooi naar het gebied te reizen met het doel het evenement bij te wonen.

Wie meer informatie wenst over schema’s, parcoursen en verkeersplannen kan hier terecht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu