Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Samen Groen – heeft u alle afleveringen gezien?

In de Samen Groen video’s op het gemeentelijke YouTube kanaal belichten we verschillende onderwerpen. Om te laten zien dat met duurzaamheid meer samen hangt dan je misschien zou denken. Nu ze allemaal te zien zijn kunnen we bekijken aan welke thema’s we willen gaan werken.

Gemeente Gulpen-Wittem

En dat bepaalt u. Wat is voor u het belangrijkst?

Dat horen we graag. Wilt u de korte enquête op onze website invullen? Met de uitkomsten van die vragenlijst in de hand bepalen we waar we als gemeente samen met u aan willen gaan werken. Want Samen Groen is Samen Doen. Marjon Heutmekers, onze inspirator bij de gemeente, zegt het als volgt:

Marjon: “Laten we het zo leuk en simpel mogelijk maken. Duurzaamheid is werken aan een gezonde en veilige toekomst, vanuit een onderwerp dat je interesseert, op een manier die bij je past.”

Duidelijker kan ik het niet zeggen. Daarom roep ik u nog eens op: Vul de enquête in en doe mee. Invullen vraagt maar een paar minuten van uw tijd. En u hoeft niet te vrezen voor een groot tijdsbeslag. Meedoen met een kleine actie of een beetje tijd is ook welkom. Alle beetjes helpen. U vindt de enquête hier: https://nl.surveymonkey.com/r/S36BKWK

Vast hartelijk dank!

Jos Hendriks

Wethouder duurzaamheid