DFO’20 rouwt om overleden Thea van Bommel-Beurskens

DFO’20 rouwt om overleden Thea van Bommel-Beurskens

Afbeelding: ING Image

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

DFO’20 staat stil bij het overlijden van Thea Van Bommel-Beurskens. Zij beheerde jarenlang de kantine van RKESV, de voormalige voetbalclub uit Ell die opgegaan is in de fusie waar DFO uit is voortgekomen.

In 2019 stopte Beurskens-Van Bommel na veertig jaar trouwe dienst. Dat was in het jaar van de viering van het 75-jarig jubileum van RKESV. Als dank werd aan haar de Thea van Bommel-schaal uitgereikt.

„Enkele maanden voor haar welverdiende pensioen kwam plots het bericht van haar ziekte. En nu moeten we definitief afscheid van haar nemen. Het is Thea niet gegund geweest om in onze mooie nieuwe kantine aan de andere kant van de tap te staan om gezellig met ons een sjoeske te drinken. Nooit meer zullen we uit haar mond de gevleugelde woorden ‘waat eine heksekietel’ en de daarop volgende typerende lach horen. Thea we zullen je missen”, valt er onder meer te lezen op de Facebookpagina van DFO’20

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen