Nieuw thuisshirt VVV: ‘Terug naar de basis’

Nieuw thuisshirt VVV: ‘Terug naar de basis’

Joeri Schroijen in het nieuwe thuisshirt van VVV. Afbeelding: VVV

Venlo / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel -

VVV heeft donderdag 29 juli het nieuwe thuisshirt gepresenteerd. De eerstedivisionist schrijft op de website terug te zijn gegaan naar de basis.

„Waar die basis ligt? Bij de ‘V’ natuurlijk. De ‘V’ van VVV. De ‘V’ van Venlo. Maar ook de ‘V’ van Victorie. Die ‘V’ is weer terug op het shirt. In de hals. De ‘V’ van verleden, van Verenigen en van Voetbal. De ‘V’ die we in de kampioensjaren droegen. De ‘V’ die de basis is van alles, bevat ook de ‘hartbeat’ van de club. Want zonder ‘heartbeat’ geen leven en zonder leven geen voetbal. En geen VVV-Venlo...”, valt er te lezen op het eigen clubkanaal.

VVV speelt zaterdag 31 juli voor het eerst in het nieuwe shirt als er voor de Herman Teeuwen Memorial wordt gestreden tegen Panathinaikos. Dit is de laatste oefenwedstrijd voor de start van het seizoen dat in De Koel wordt geopend tegen NAC.

Klik hier voor de presentatievideo van het nieuwe thuisshirt van VVV.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen