Maurice Graef gaat Studio Roda presenteren

Print
Maurice Graef gaat Studio Roda presenteren

Afbeelding: Roda JC

Heerlen / Hoensbroek / Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Brunssum -

Oud-Rodaspeler Maurice Graef is met ingang van komend seizoen de nieuwe presentator van de tweewekelijkse talkshow Studio Roda die op YouTube wordt uitgezonden. Hij neemt het stokje over Joop Wolters, die het eerste seizoen de presentatie voor zijn rekening nam.

Graef, tussen 1994 en 1996 goed voor zestig duels voor Roda JC, neemt het presentatiestokje over van Joop Wolters. Wolters was afgelopen seizoen, tijdens het debuutseizoen van de show, de eerste presentator.

Wolters: „Een mooie opstart eindigt met trots. De afgelopen maanden heb ik mogen meewerken aan de opstart van Studio Roda, een mooie ervaring met enorm betrokken mensen en een goeie energie. Voor komend seizoen heb ik echter besloten een stapje terug te doen, momenteel zit ik zakelijk en privé in een fase waarin een aantal zaken extra aandacht verdienen en ik lastige keuzes moet maken. Ik dank iedereen die er een bijdrage aan heeft geleverd en natuurlijk ook een shout- out naar alle fans. Succes in de toekomst, op echt gras en in een vol stadion!”

Roda JC is blij dat het Graef heeft weten te strikken als nieuwe talkshowhost en verheugt zich op de rentree van de geboren Limburger.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen