Straten in Catsop enkele uren dicht voor doorkomst Ironman

 © Archieffoto Wouter Roosenboom/De Limburger

Catsop
Redactie

In Catsop, bij Elsloo, zullen zondag enkele doorgaande wegen zijn afgesloten vanwege de doorkomst van het fietsonderdeel van de triathlon Ironman.

Het parcours loopt vanuit de Sickendaelweg en gaat via Kempken naar de Mergelakker richting Elsloo. In Elsloo zal het parcours verder lopen via de Heirstraat naar de Julianastraat om uiteindelijk uit te komen op de Westelijke Kanaalweg richting Geulle.

In verband met verkeers- en veiligheidsmaatregelen zijn deze wegen afgesloten van 10.30 tot 14.30 uur. Deze tijden zijn op de maximale tijden berekend, op de snelste en de langzaamste atleet.

Tijdens de afsluitingen is het voor gemotoriseerd verkeer niet toegestaan over het parcours te rijden. Parkeren langs het parcours is tijdens de afsluitingen mogelijk, maar het parcours op- en afrijden is niet toegestaan.

Lees ook: Diverse afsluitingen en omleidingen in regio vanwege Ironman Maastricht

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal