Stichting uit Spaubeek zoekt hulp bij verschepen van spullen naar Curaçao

Print
Stichting uit Spaubeek zoekt hulp bij verschepen van spullen naar Curaçao

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Elsloo -

Stichting Banjuda Nos Hendenan uit Spaubeek is met spoed op zoek naar hulp van bedrijven, donateurs, sponsors of iemand die ruimte over heeft in een (zee)container.

Banjuda Nos Hendenan - wat in het papiaments ‘Laten we ze helpen’ betekent - ondersteunt gepensioneerde gehandicapten en jongere werkeloze gehandicapte vrouwen op Curaçao. Dat doen ze door middel van een naai- en kookproject in de regio Banda Bou en tevens zijn ze bezig met het opzetten van een naschoolse opvang en een kindercrèche.

Om dit voor elkaar te krijgen zamelen ze goederen in die worden opgestuurd naar Curaçao. Speelgoed, puzzels, boeken zijn al opgehaald en onlangs heeft het Valkenburgse Stella Maris College de stichting tweedehands meubilair en schoolboeken geschonken. Alles staat momenteel opgeslagen in een schoolgebouw, maar omdat dit gebouw waterschade heeft opgelopen dient alles nu vervroegd verscheept te worden naar Curaçao, dan wel elders opgeslagen te worden.

Doneren

Daarom vraagt de stichting hulp van mensen die een oplossing weten. Enerzijds zoeken ze donateurs, anderzijds een opslagruimte. Donateurs kunnen doneren via: NL78 INGB0006827125 t.b.v. Stichting Banjuda Nos Hendenan: ‘Laten we ze helpen’.

Meer informatie en contactgegevens: www.banjudanoshendenan.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen