Toverland zoekt honderd scare actors voor Halloween Nights

Print
Toverland zoekt honderd scare actors voor Halloween Nights

Wie een passie voor griezelen heeft, kan auditie komen doen. Afbeelding: Stefan Koopmans

Sevenum -

Toverland zoekt ruim honderd scare actors die bezoekers de stuipen op het lijf moeten jagen tijdens de Halloween Nights in het najaar.

De griezelavonden in het Sevenumse attractiepark, een van de twee Limburgse genomineerden in de ANWB-verkiezing van het Leukste Uitje van Nederland, zijn de laatste jaren erg populair. Aangezien de voorbereidingen al in volle gang zijn, gaat Toverland er van uit dat het dit jaar niet anders zal zijn. Hoewel er vorig jaar veel kritiek was op het doorgaan van de Halloween Nights, ondanks het oplopende aantal coronabesmettingen. Wat voor de directie toen aanleiding was om de reeks voorstellingen af te breken.

Audities

Dit najaar staan opnieuw dertien afleveringen gepland in de periode rondom de herfstvakantie van 9 oktober tot 6 november. Het pretpark is dan open tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden worden zo’n honderd acteurs ingezet in de scare zones en spookhuizen. De minimumleeftijd is achttien jaar. Daarnaast dienen kandidaten beschikbaar te zijn tijdens één van de audities op 31 augustus, 1 en 2 september, de generale repetitie op 7 oktober en minimaal tien van de dertien Halloween Nights.

Toverland gaat er voorlopig van uit dat de griezelavonden ondanks de coronabeperkingen gewoon doorgaan. Wel worden er maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en acteurs te waarborgen.

Aanmelden voor de audities kan via toverland.com/scareactorsgezocht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee