Zijn gegevens in de digitale gemeentegids van Bergen actueel en optimaal?

 © ING Image

Bergen

De gemeente Bergen brengt zoals De Limburger eerder al meldde een digitale gemeentegids uit. De papieren versie is te komen vervallen. In deze gids staan contactgegevens van verenigingen, stichtingen, instellingen en bedrijven die in de gemeente Bergen actief zijn. De vermelding van de adresgegevens is gratis.

De gegevens zijn te vinden via de website Smartmap Bergen. De gemeente Bergen vraagt aan verenigingen, stichtingen. instellingen en bedrijven om na te kijken of hun gegevens nog actueel zijn.

Wijzigingen kunnen per e-mail worden doorgegeven, onder vermelding van de gemeentegids Bergen Limburg. Mensen die een nieuwe vereniging of een nieuw bedrijf starten en in de digitale gemeentegids willen worden opgenomen kunnen eveneens een e-mail sturen.

Degenen die opmerkingen of vragen hebben over de digitale gemeentegids kunnen telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum: 0485-348383.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal