Ledencafé Water voor boeren en tuinders Noord-Limburg in Horst: praten over de gevolgen van de wateroverlast en oplossingen bedenken

 © Archief De Limburger

Noord-Limburg

Veel boeren en tuinders kampen met de gevolgen van het hoogwater. Hoe gaan ze daarmee om en wat zijn vervolgstappen om deze ramp als ondernemer en sector weer te boven te komen? Deze vragen staan centraal in het door de LLTB-regio Noord-Limburg georganiseerde Ledencafé Water op maandag 16 augustus vanaf 20.00 in het Parkhotel in Horst

LLTB-hoofdbestuurder Peter van Dijck blikt terug op de gebeurtenissen rondom de wateroverlast en licht de huidige stand van zaken toe. Vervolgens gaan de aanwezige leden met elkaar en met de regiobestuursleden in gesprek over mogelijke vervolgstappen.

In verband met de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. Dit kan tot donderdag 12 augustus door een e-mail te sturen onder vermelding van naam, aantal personen en het onderwerp ‘LLTB Ledencafé Water’. Donderdag 12 augustus wordt er een bevestigingsmail verstuurd.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal