Na regen komt zonneschijn: vanaf woensdag volop zon en warm

 © Getty Images

Na een wisselvallige periode met buien en een stevige wind kan de paraplu vanaf woensdag de kast in. Er is namelijk droger en zonniger weer op komst.

RedactieBron: De Telegraaf

Maandag en dinsdag is het nog vrij koel met hier en daar de kans op zomerse buien, maar vanaf woensdag krijgen we ook in Nederland te maken met een droger en zonniger weertype. Op een enkel lokaal buitje na verloopt de dag grotendeels droog met een afwisseling van zon en vriendelijke stapelwolken. Dat meldt Weeronline.

25 graden

Donderdag wordt waarschijnlijk de warmste dag. Landinwaarts stijgt de temperatuur dan naar 25 graden. Regionaal kan het zelfs nog iets warmer worden. In de kustprovincies valt de temperatuur een fractie lager uit, maar met de zon erbij is het goed toeven.

Lees ook: Gatver, het is weer zomer! Als het kwik stijgt, kruipen deze Limburgers achter hun airco

In de aanloop naar het weekend neemt de onzekerheid in de weersverwachting weer toe. Vanaf de Atlantische Oceaan komt er weer wisselvallig weer op ons land af. Mogelijk blijft het nog een paar dagen zomers met temperaturen rond 25 graden, maar een aantal buien of een verandering in de windrichting kunnen de temperatuur temperen.

Kijk hier voor de actuele weersverwachting in Limburg

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal