‘Diner in de tuin’ op zaterdag 4 september in Botanische Tuin

 © Archief De Limburger

Kerkrade
redactie

Liefhebbers van een culinair avondje uit kunnen zich aanmelden voor Diner in de tuin op zaterdag 4 september in de Botanische tuin in Kerkrade. Tijdens het drie gangen diner, worden bezoekers bovendien getrakteerd op muziek van een salonorkest. Er is plek voor maximaal vijftig personen.

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@botatuin.nl. Kijk hier voor meer informatie over het menu en de kosten.

De Botanische Tuin Kerkrade is één van de 24 officiële botanische tuinen van Nederland. Tuinarchitect en plantendeskundige John Bergmans (1892-1980) ontwierp de tuin, die stamt uit 1939, in opdracht van de Staatsmijnen als recreatieplek voor de mijnwerkers en hun gezinnen. De tuin werd in de landschappelijke stijl aangelegd, met open en dichte ruimtes, slingerende wandelpaden, intieme zitplekken en verrassende doorkijkjes.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal