Ook tweede verdachte ’Mallorca-zaak’ langer vast

 © ANP

De 18-jarige man uit Hilversum die is aangemerkt als verdachte in de ‘Mallorca-zaak’ blijft langer vastzitten. De rechter-commissaris van de rechtbank Midden-Nederland heeft ook zijn voorarrest met 14 dagen verlengd, de maximale termijn. Afgelopen vrijdag werd het voorarrest van een 19-jarige Hilversummer al verlengd.

Op woensdag 14 juli vonden er meerdere incidenten plaats in het uitgaansgebied rond El Arenal op het Spaanse eiland feesteiland. De 18-jarige man uit Hilversum wordt verdacht van doodslag op de 27-jarige Carlo uit Waddinxveen én van een poging doodslag eerder in de vroege ochtend van 14 juli.

Lees ook: Plaatje van het drama op Mallorca wordt steeds completer

De man is afgelopen donderdagavond aangehouden en zit sindsdien vast. De rechter-commissaris oordeelde maandag dat de verdenking stevig genoeg is om de man langer vast te houden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal