Man lost waarschuwingsschot tijdens burenruzie in Schinveld

 © Keistadnieuws

Schinveld -

Bij een uit de hand gelopen burenruzie in Schinveld is woensdagavond een man gewond geraakt.

Redactie

Een langslepende ruzie tussen twee buurtbewoners escaleerde op de Kloosterlaan. Een van de bewoners loste daarbij een waarschuwingsschot in de lucht. Dit leverde rond acht uur meerdere meldingen op bij de politie. De man die in de lucht heeft geschoten, is aangehouden en wordt overgebracht naar het politiebureau.

De andere man raakte gewond tijdens de vechtpartij. Hij is ter plekke verzorgd door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie doet uitgebreid onderzoek. De straat is ruim afgezet.

Eerdere schietpartij

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 juni vond er ook al een schietpartij plaats in een woning aan de President Kennedystraat in Schinveld, niet ver van de plek van het conflict deze woensdagavond. Of er een verband is tussen de twee incidenten, is onbekend. Inwoners tonen zich hevig geschrokken over de twee schietpartijen in korte tijd in hun buurt.

Lees ook: Identiteit bekend van slachtoffers schietpartij in woning Schinveld

Bij het schietincident in juni raakten de bewoner van het pand een 20-jarige man uit Kerkrade gewond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.