Marres komt met performance festival ROOMS

Print
Marres komt met performance festival ROOMS

Afbeelding: UitTipsLimburg

Maastricht / Itteren -

In het weekend van 4 en 5 september vormt Marres het decor van performance festival ROOMS.

ROOMS beoogt nieuw werk van jonge makers en gevestigde talenten te presenteren. „In de huiselijke kamers van Marres wisselen uitdagend theater, dromerige films, intieme dansstukken en bijzondere beeldende kunst elkaar af”, belooft de organisatie op haar website.

Lees ook: Tien musea en culturele instellingen in de Euregio werken samen aan nieuwe reeks tentoonstellingen

Programma

Dit staat bezoekers zoal te wachten: theatermaker Marthe Koning brengt een ode aan afhankelijkheid, Boris de Klerk brengt een stemmenspel over ontbinding, choreografen en dansers Marika Meoli en Joost Vrouenraets tonen het spel van een intieme omhelzing, fotograaf/fimmaker Jaap Scheeren en toneelschrijver Rik van den Bos roepen de mens op terug te keren naar de natuur en Toon Teeken presenteert zijn Kitchen Series.

ROOMS is gratis te bezoeken, maar voor bepaalde programmaonderdelen dient wel vooraf gereserveerd te worden. Dat kan via deze link. Adres: Capucijnenstraat 98 in Maastricht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu