KLM-toestel oog in oog met UFO

Print
KLM-toestel oog in oog met UFO

Beeld ter illustratie Afbeelding: ALBERT ANTONY ON UNSPLASH

De bemanning van een KLM-toestel heeft een ontmoeting met een UFO gemeld boven de Saint Lawrencebaai aan de Atlantische kust van Canada.

Het toestel, een Airbus A330, was op 30 juli onderweg van Boston naar Schiphol, toen het boven de Canadese kust een felgroen vliegend object signaleerde, dat snel in de wolken verdween. Tegelijkertijd werd het groene ’ding’ ook vanuit een Canadees militair toestel gezien. Dat vliegtuig was onderweg van een militaire basis in Ontario naar het Duitse Keulen, meldt Livescience.com.

De meldingen werden deze week in de Canadese database voor vliegincidenten opgeslagen, overigens zonder een sluitende conclusie dat het om een ’vliegende schotel’ zou moeten gaan. De melding heeft het veelomvattende label „weather balloon, meteor, rocket, UFO” meegekregen, waarmee ook een ruimterots niet wordt uitgesloten. In de eerste week van augustus was de meteorietenzwerm de Perseïden zichtbaar vanaf de aarde.

Lees ook: In korte tijd zijn ufo’s van een halve grap een bloedserieus thema geworden: worden we eindelijk verlost van ‘groene mannetjes’?

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu