Dorpsfeesten Velden gaan niet door, evenement verschoven naar 2022

De markt op de Dorpsfeesten in 2019. © Dorpsfeesten Velden

Velden -

De 43ste editie van de Dorpsfeesten Velden, dat in het tweede weekeinde van september zou plaatsvinden, gaan dit jaar niet door. De organisatie ziet vanwege de coronamaatregelen geen mogelijkheid om het evenement naar wens door te laten gaan.

Simon Doesborgh

Knelpunt is het maximale bezoekersaantal van 750 mensen. De organisatie laat weten het programma in zijn volledigheid door te schuiven naar 9, 10 en 11 september 2022. De tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar. De organisatie noemt de afgelasting een „bittere pil”. „Maar we bekijken het van de positieve kant: er staat alweer een feestje voor volgend jaar op de planning.”

Lees ook: Velden gaat afgelaste Gekke Maondaag inhalen bij start Dorpsfeesten in september

De Dorpsfeesten waren al eens verschoven, de feesten stonden eigenlijk als ‘inhaaleditie’ op de agenda. Onder andere Snollebollekes en Zanger Kafke maakten deel uit van de geplande line-up.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal