Benefietfestival voor horeca Horst in Merthal uitgesteld

 © Startschot Festival

Horst -

Door de verlenging van de coronabeperkingen voor evenementen, kan het Startschot Festival in Horst volgende maand niet doorgaan.

Marcel van Lier

Met dit benefietfestival in de Merthal wilden tien bands uit de gemeente Horst aan de Maas op zaterdag 11 september geld inzamelen voor lokale horeca-ondernemers die gedupeerd zijn door de coronacrisis. Het initiatief kwam van de formatie Trade Mark. Andere bands die zouden optreden, zijn Hôrspower, Otherwise, C-Strike, Jar of Dirt, Stèkbaere. Jeopardy, Tres Hombres, The Dice en Fishnet Stockings.

De belangstelling voor het festival was groot. Binnen twee weken waren al duizend kaarten al verkocht. Die blijven geldig. De organisatie hield in april al rekening met een mogelijke afgelasting en liet weten dat het festival er hoe dan ook komt. „We verplaatsen gewoon net zo lang tot het wél kan!” Er is nog geen nieuwe datum geprikt.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal