Filmvoorstelling in drive-in bioscoop bij kasteel Geijsteren

Bezoekers kunnen vanuit hun auto naar de film kijken, maar ook gewoon op een stoel. © Cultuurpodium Geijsteren

Geijsteren -

De kasteelplaats in Geijsteren wordt ook deze zomer voor één dag ingericht als drive-in bioscoop. Zaterdag 28 augustus rolt de film ‘The Peanut Butter Falcon’ over het scherm.

Marcel van Lier

Deze feelgood actiefilm gaat over twee jongens die op de vlucht zijn en samen de wildste avonturen beleven. Eén van hen heeft het Syndroom van Down en droomt ervan om professioneel worstelaar te worden.

Voor bezoekers die zonder auto komen, staan stoelen klaar. Net als in een bioscoop kunnen tijdens de voorstelling drankjes, chips, popcorn en hotdogs worden besteld. Voor een auto met chauffeur bedraagt de entree 15 euro. Volwassenen betalen 10 euro, jongeren tot 16 jaar de helft.

De Drive in Movie wordt wederom aangeboden door Stichting Cultuurpodium Geijsteren en begint om 21.00 uur.

Kaarten zijn te bestellen op de website www.cultuurpodiumgeijsteren.nl of rechtstreeks via info@cultuurpodiumgeijsteren.nl. Bellen kan ook: 0478-546684. Daarnaast zijn ook aan de kassa tickets verkrijgbaar.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal