Nacht van de vleermuis in Neeritter

Nacht van de vleermuis in Neeritter
Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

De gemeente Leudal gaat niet voorbij aan de internationale nacht van de vleermuis. Deze vindt plaats op zaterdag 28 augustus. Er zal tijdens de Bat Night onder begeleiding van een vleermuisspecialist een wandeling worden gemaakt in en rondom de historische kern van Neeritter.

Er wordt tijdens de wandeltocht gezocht naar vleermuizen. Daarnaast zal een dorpsgids tijdens de tocht iets vertellen over de monumentale gebouwen die worden aangedaan.

De tocht begint om 20.45 uur bij het Krekelbergplein in Neeritter en eindigt om 23.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.nachtvandevleermuis.nl. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sabine.de.jong@hotmail.com.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu