Burgemeester Leudal nodigt veteranen uit voor ontvangst en lunch tijdens Limburgse Veteranendag

Leudal

De Limburgse Veteranendag vindt zaterdag 25 september plaats in Roermond. Burgemeester Désirée Schmalschläger nodigt de veteranen van Leudal en hun eventuele partners uit om hier gezamenlijk aan deel te nemen.

Voorafgaand aan het programma in Roermond is er een ontvangst in de raadszaal van het gemeentehuis in Heythuysen. Vervolgens vertrekt het gezelschap met de bus naar Roermond voor het bijwonen van het programma van de Stichting Limburgse Veteranendag (LVD) bij het Verbindend Monument in het Nationaal Herdenkingspark. Aansluitend biedt Schmalschläger de veteranen een lunch aan.

Veteranen die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen en zich willen aanmelden kunnen dit doen tot woensdag 1 september via e-mail kabinet@leudal.nl of per telefoon 0475-85 90 00.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal