Introductie bijeenkomsten luistercursus klassieke muziek bij Luistervilla

 © Ing Image

Regio -

Mensen die interesse hebben in een luistercursus klassieke muziek kunnen op verschillende data terecht bij de Luistervilla.

Redactie

Er worden introductie-bijeenkomsten gehouden waarbij mensen leren om bewust te luisteren naar klassieke muziek. Een muzikale achtergrond of het lezen van noten is geen vereiste.

Geïnteresseerden kunnen terecht op maandag 13 september van 15.45 tot 17.45 uur in ‘t Paradies aan de Munsterstraat 61 in Roermond, op dinsdag 14 september van 9.30 tot 11.30 uur uur in De Boew / Hubertushuis aan de Jan Willenstraat 1 in Geleen, op dinsdag 14 september van 19.00 tot 21.00 uur in het Trefcentrum aan de Wilhelminastraat 3 in Nuth en op woensdag 15 september van 13.00 tot 15.00 uur in de Klaekeburgh aan de Gronsvelderweg 142 in Maastricht.

In het najaar zijn er zestien tweewekelijkse bijeenkomsten. Ieder les staat een muziekstuk centraal, waarbij aan de hand van boeiende informatie en diverse geluidsfragmenten het werk en de componist wordt ontdekt. Twee maal per jaar wordt er gezamenlijk een concert te bezocht.

Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen of te bellen naar telefoonnummer: 046 4264136. Meer informatie is te vinden op de website.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal