Tickets benefietconcert Limburg Oet de drup ruim de helft goedkoper door tegenvallende verkoop

‘Limburg oet de drup’ heeft een noodfonds opgericht voor gedupeerden van de wateroverlast in Limburg.  © Annemiek Mommers

Valkenburg -

De kaartverkoop voor het benefietconcert Limburg oet de drup in het Kuurpark in Valkenburg op woensdagavond 25 augustus valt tegen. Daarom heeft de organisatie besloten om de ticketprijzen te verlagen van 50 naar 20 euro. De opbrengst van het concert gaat naar de slachtoffers van de wateroverlast in Limburg.

Peter van de Berg

Een groot aantal bekende artiesten werken belangeloos mee aan het benefietconcert in Valkenburg. Onder anderen Beppie Kraft, Marleen Rutten, Ziesjoem, Big Benny, Frans Theunisz en Janse Bagge Bend hebben hun medewerking toegezegd. Ook het bekende dj-duo Lucas & Steve uit Maastricht is van de partij, evenals operazanger Marco Bakker.

Lees ook: Marco Bakker en Lucas & Steve toppers op Oet de Drup-benefiet in Valkenburg

„Ons doel is en blijft om veel geld op te halen voor gedupeerden van de ramp”, zegt voorzitter Leon Keppels van de stichting die het evenement organiseert. Het programma dat ruim vier uur gaat duren wordt op televisie uitgezonden door regionale zender L1.