KVW Horn sluit af met slotfeest, kinderen ouder dan twaalf jaar moeten vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag tonen

KVW Horn sluit af met slotfeest, kinderen ouder dan twaalf jaar moeten vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag tonen

Afbeelding: KVW Horn

Horn / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

KinderVakantieWerk Horn sluit ook dit jaar weer af met een slotfeest op vrijdag 27 augustus vanaf 19.00 uur. Op het terrein aan de Sportparklaan is er muziek van DJ Jannie, een balonnenclown, schminkhoek en spellen voor de kinderen tijdens de Wild West Party.

Vanuit de overheid zijn er coronarichtlijnen voor kleine evenementen.. Iedere bezoeker ouder dan twaalf jaar moet in het bezit zijn van een (gratis) ticket en een QR-code van de CoronaCheck-app. Deze QR-code is aan te maken in de CoronaCheck-app bij twee vaccinaties (één wanneer de persoon in kwestie corona heeft gehad) of een recente negatieve test kunt overleggen. Bezoekers jonger dan twaalf jaar worden geadviseerd om een corona zelftest uit te voeren, dit is niet verplicht.

Tickets zijn te verkrijgen via de website van KVW Horn.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu